Pasieka Lisiecka – miód z tradycją i pasją

Dobry naturalny miód ceniony jest od lat nie tylko w polskiej tradycji. Słodka substancja już od czasów starożytnych znana jest  jako produkt zdrowotny i dodatek wzbogacający smak wielu napojów i potraw. Dziś chciałabym przedstawić dobre, sprawdzone miody pełne zdrowia – Miody z Pasieki Lisieckiej !

Miód jest nie tylko pyszny, ale ma również właściwości prozdrowotne. Który inny smakołyk rozcieńczony i podany na zimno działa przeciwbiegunkowo, a bardziej stężony i lekko podgrzany zwalcza zaparcia i poprawia trawienie?

Naturalny, prawdziwy miód z własnej przydomowej pasieki jest w stanie zagwarantować pełnię smakowych doznań. Kupując miód prawdziwy, wybierasz zdrowie, najlepszą profilaktykę i cudowne lekarstwo. Sięgaj więc po najlepsze i postaw na miody z polskiej pasieki!

https://pasiekalisiecka.pl/

 

Miód nektarowo-akacjowy 

akacjowy miód króluje w mojej kuchni od zawsze. Jego nieco kwaskowy smak sprawia, że szczególnie lubię go spożywać rano, na śniadania, najczęściej do musli. Doskonale dodaje mi energii na cały dzień. Miód  jest niezwykle smaczny, aromatyczny, jeden z lepszych, jakie miałam okazję stosować.

Miód nektarowo-spadziowy

jest wyjątkowo smaczny. Dodaję go do herbaty, ale szczególnie sprawdza się do picia na czczo z cytryną. Ma swój przyjemny delikatny smak i jest to rodzaj miodu, który lubię wykorzystywać w kosmetyce do domowych maseczek.

Miód kremowany nektarowo-rzepakowy z maliną liofiolizowaną 

posiada wyśmienity oryginalny smak słodyczy. Uwielbiałam dodawać go także do lekkiego posłodzenia kawy, uważam, że w tej roli jest niezastąpiony, bo nie zmienia smaku kawy, a jest znacznie zdrowszy niż popularny cukier czy słodzik.

Miód nektarowy rzepakowy z tymiankiem i podbiałem

sprawdza się, jako dodatek do płatków śniadaniowych czy na zdrowe pełnoziarniste pieczywo. Smak jednocześnie jest bardzo ciekawy i przyjemny.  Zauważyłam, że łyżeczka miodu rzepakowego przed snem pozwala mi na znacznie lepszy sen!  Dla mnie to będzie idealny miód zwłaszcza by zabezpieczyć się przed przeziębieniami.

 

Miód nektarowy rzepakowy z pomarańczą liofilizowaną

zachwycił mnie niesamowicie swoim naturalnym smakiem, jest delikatny, ale wyczuwalny jest aromat pomarańczy. Idealny, jako dodatek do przekładania pieczywa, ale także do herbaty. Mój ulubieniec świetny, jako dodatek na pieczywo, do gofrów i naleśników.

Miód kremowany nektarowy rzepakowy z kakao

ziała na mnie bardzo wzmacniająco, jest zdecydowanie lepszą opcją na dodanie sobie energii niż batonik, czy ciastko. Świetnie smakuje z rana dodany do porannej kawy. Kiedy czuję wyczerpanie fizyczne, czy psychiczne wystarczy łyżeczka miodu z kakao aby lepiej się poczuć.

#współpraca barterowa